Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Impuls Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 9:36 pm Заглавие: Искам да питам - има ли БТК алтернатива ? |
|
|
Ползвам интернет през модем и много рядко достигам 2К download Искам тук да коментираме има ли алтернатива на телефона + модем в Перник. Чух, че няколко фирми предлагат безжичен достъп, но нямам познати да са се включили към тях
Ако някой има информация - нека да поства тука!
Благодаря предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sasho

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Ami kolko pla6ash za tazi skorost i kam koq firma si Ako iskash proveri na www.radomir.net
Ima edni tel. mojesh da se obadish za pove4e info tam . Garantiram ti 4e 6e ostabesh dovolen  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 7:12 pm Заглавие: Re: Искам да питам - има ли БТК алтернатива ? |
|
|
Impuls написа: | Ползвам интернет през модем и много рядко достигам 2К download Искам тук да коментираме има ли алтернатива на телефона + модем в Перник. Чух, че няколко фирми предлагат безжичен достъп, но нямам познати да са се включили към тях
Niama kakvo da se zanimavash s amatiori kato radomir.net.
Vlkyu4vash se kum Pernik-LAN i si gotov.
Za pove4e informacia vij http://pernik-lan.hit.bg ili se obadi na 076 / 73505 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
INet Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 7:37 pm Заглавие: Re: Искам да питам - има ли БТК алтернатива ? |
|
|
Гост написа: | Impuls написа: | Ползвам интернет през модем и много рядко достигам 2К download Искам тук да коментираме има ли алтернатива на телефона + модем в Перник. Чух, че няколко фирми предлагат безжичен достъп, но нямам познати да са се включили към тях
Да де, ама нямат покритие за центъра  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sasho

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 11:27 pm Заглавие: |
|
|
Dam taka e......za4aki okolo 2-3od. i Pernik-lan 6e imat i pokritie v centara Vsi4ko e vazmojnooo......  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Cert. Proff Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 10:15 am Заглавие: Re: Искам да питам - има ли БТК алтернатива ? |
|
|
Гост написа: |
По какво се определя професионализма на дадена фирма, независимо дали продава Интернет или тоалетна хартия?
Чакам възможните отговори за да определя новия си интернет доставчик
Очаквам включване от Перник-Лан, Радомир.Нет, Ротоп.Ком, и т.н.
/хайде сега мерете си пишките / |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MapTu
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Cert. Proff написа: |
По какво се определя професионализма на дадена фирма, независимо дали продава Интернет или тоалетна хартия?
Чакам възможните отговори за да определя новия си интернет доставчик
Очаквам включване от Перник-Лан, Радомир.Нет, Ротоп.Ком, и т.н.
/хайде сега мерете си пишките / |
Според мен, ако някой от шефовете на горе споменатите фирми се подвизат в този форум, значи са абсолютни безделници щом си нямат друга работа... Пък именно шефовете могат да говорят относно професионализма. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Станимир
|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2004 9:56 pm Заглавие: |
|
|
Разбира се, че има кяр в БТК-то! Особено нощем да го ползуваш. _________________ Където не ме сеят, там никна! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2004 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Станимир написа: | Разбира се, че има кяр в БТК-то! Особено нощем да го ползуваш. |
Da de ama sled kato napraviha i analogovite telephoni na impulsi... maj nqma mnogo kqr  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2004 11:08 pm Заглавие: Pernik lan |
|
|
Abe maj pernik lan za sega sa dobra alternativa, ama samo za kvartala i mo6ino  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Безименният написа: | Станимир написа: | Разбира се, че има кяр в БТК-то! Особено нощем да го ползуваш. |
Da de ama sled kato napraviha i analogovite telephoni na impulsi... maj nqma mnogo kqr  | Това не съм го писал аз , а някой който е използвал ника ми....  _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 11:00 pm Заглавие: Re: Pernik lan |
|
|
Безименният написа: | Abe maj pernik lan za sega sa dobra alternativa, ama samo za kvartala i mo6ino  | Това не съм го писал аз , а някой който е използвал ника ми.....  _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lano Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2004 2:57 pm Заглавие: |
|
|
ma kvi sa tija pernik lan bre
ni sa pernik ni sa lan
shto sa se krastili taka ne znam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
лано е от лани Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 12:52 pm Заглавие: |
|
|
как бре ?!
начело с най-добрия сме преизпълнили петилетката със 1000 м кабели и 15 сладоледени кутии ...
оптиката нали я знаете ?
ние я ползваме бе с нея прицелваме вайърлесите оти иначе пинг нема само понгвини одат по покривите ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ramires Модератори

|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2004 12:14 am Заглавие: |
|
|
Как бре....
Pernik-LAN са най-якия Интернет доставчик за East Coast на Перник.
Нема се ебавате с тех що като ви пуснат некоя светкавица по кабело и после.... ма изгоре ми дъното, гръмна ми процесоро изпуши ми мрежата. Аре нема смисъл а... кой си е добър, си е добър.... а некой са най-добри..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|