Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stilian Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2005 11:16 pm Заглавие: net |
|
|
Zdraveite az sam ot Nesebar,iskam da vi zapitam dali moje da stana dostav4ik za Nesebar,zashtoto tuk e mnoo skapan neta.Ako moje da mi kajete da li moje da zakupq ot vas akaunt i aparatura.Shte se radvam da mi otgovorite i da rabotim zaedno.Predvaritelno vi blagodarq.
S uvajenie S.petrov
fosko@abv.bg |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 7:58 pm Заглавие: Re: net |
|
|
stilian написа: | Zdraveite az sam ot Nesebar,iskam da vi zapitam dali moje da stana dostav4ik za Nesebar,zashtoto tuk e mnoo skapan neta.Ako moje da mi kajete da li moje da zakupq ot vas akaunt i aparatura.Shte se radvam da mi otgovorite i da rabotim zaedno.Predvaritelno vi blagodarq.
S uvajenie S.petrov
fosko@abv.bg |
pi4 obade se na tlf. na www.easy-lan.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 10:47 am Заглавие: |
|
|
po dobre ne se obajdai na easy- lan nito pernik-lan i dvete firmi sa gola voda a neta im e po zle ot toq na BTK |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 10:32 am Заглавие: |
|
|
Anonymous написа: | po dobre ne se obajdai na easy- lan nito pernik-lan i dvete firmi sa gola voda a neta im e po zle ot toq na BTK |
Ti polzval li si net-a na BTK ta pravish sravnenie?
BTK-to kato mi pusne 400 Kb/s togava she si govorime |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kvo BTK be? Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 10:32 am Заглавие: . |
|
|
Anonymous написа: | po dobre ne se obajdai na easy- lan nito pernik-lan i dvete firmi sa gola voda a neta im e po zle ot toq na BTK |
Ti polzval li si net-a na BTK ta pravish sravnenie?
BTK-to kato mi pusne 400 Kb/s togava she si govorime |
|
Върнете се в началото |
|
|
rr Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 6:20 pm Заглавие: gf |
|
|
TI MAI SANUVA6 KO6MARI!da ne bi pk-lan da ti pusne 400kbp/s |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 6:42 pm Заглавие: Re: gf |
|
|
rr написа: | TI MAI SANUVA6 KO6MARI!da ne bi pk-lan da ti pusne 400kbp/s |
Xaxaaxax ne sanuvam koshmari, a naprotiv - radvam si se na net-a!
i btw - 3200 KBit/s kato go razdelish na 8 kolko e? 400 KB/s - mdam - ot Pernik-LAN (a i daje gi durji stabilno, pod 390 KB/s ne pada!!!) |
|
Върнете се в началото |
|
|
TechnoFAN
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2010 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Малко .... ще се отклоня от темата.... но да кажа ..... Пк-Лан е МНОГО по-добър от БТК. .. вярно че на БТК не им спират нета .... но пък скоростите са МНОГО бавни..... eто аз съм на ПК-Лан ... плащам си по 20кинта на месец и ми е екстра.... българската скорост е : 5-10мб/с download ||| и 3-4мб/с качване ...... обаче международната скорост Е ДОСТА бавна .... |
|
Върнете се в началото |
|
|
|