Перник Инфо Форуми Перник Инфо
www.pernikinfo.com
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Избягвайте ИВИКОНЕТ!

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Перник Инфо Форуми -> Доставчици
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
um4ooo



Регистриран на: 10 Май 2006
Мнения: 8

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2010 5:24 pm    Заглавие: Избягвайте ИВИКОНЕТ! Отговорете с цитат

Здравейте на всички. Пиша във форума на сайта за да алармирам всички хора, които живеят в района на проучване, твърди ливади, байкушева, ДА НЕ минават към този доставчик.

Политиката, която водят те, е да лъжат клиентите, като първите месеци ги зарибяват като им пускат супер висока скорост на интернета. След първите три месеца, когато се пуснеш на тях започват главоболията. Ще Ви обещаят първи месец безплатен но не се хващайте на тази въдица. Отначало ще е супер, но след това започва ходенето по мъките. Шефа им бърка даже мегабит с мегабайт само за сравнение го казвам това. Не им се хващайте на евтините трикове. Аз предплатих с цялата си глупост за 6 месеца и точно тогава всичко се срина, но когато ми изтече периода обезателно ще се пусна на ВИПНЕТ таксите са им по-високи, но обслужването и интернета им е европейско ниво, колкото и странно това да звучи.

Викахме ИВИКОНЕТ, и брей когато дойдат и пъхнат техния лаптоп нещата се оправят бе, оня звънне преди да дойде на персонала да пусне високата скорост и като дойде всички е наред, и разбира се проблема е при тебе. На другия ден същото, зачакат да не е много явно и пак пуснат не 80, а 30 - 40 - в най-добрия случай. Международната скорост търпи критика. С други думи зле е.

Казвам се Александър Тодоров, не искам да остана анонимен просто, ще се радвам да четат това в момента. Нямам огризения. Просто съм един недоволен и излъган клиент. Който иска повече информация за този "невероятен" доставчик, да ми пише на ЛС, ще му дам и тел, ако пожелае.

ПОМНЕТЕ! ИВИКОНЕТ или БИВШИТЕ ТЕЛЕНЕТ СА ИЗМАМНИЦИ!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Перник Инфо Форуми -> Доставчици Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group