Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
s_matrix Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 6:10 pm Заглавие: s_matrix |
|
|
Nai dobria restorant e Casablanca to se znae,che tam ima nai mnogo gotini gadjeta i obstanovkata e super,edinstvenoto zavedenie v pernik s evropeiski still,obslujvaneto e na nivo.Kede mogat da te obslujat poveche ot edin servitior?
Otgovor na vsichki vaprosi e:r-t CASABLANCA.
PS:
Tam she otida dovechera!
s_matrix |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 5:17 pm Заглавие: Carry |
|
|
tozi pat njama li da iskash shefa na restoranta da ti plati za reklamata. be gotino e, no chak za evropeiski stil ... BTW, koga shte hodish pak tam: ne e losho da go objavish i togava  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 9:45 am Заглавие: Re: Кой е най-добрия ресторант в града ? |
|
|
Li4no na men mi xaresva Dvoreca .1 4e si prekarva6 sraxotno a i servitiorite sa mnogo dobri.2 Orkestara e 18.50 mnogo dobre sviriat .Edinstveno ne mi xaresva 4e se pu6i . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drm Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 10:49 am Заглавие: |
|
|
casablanca ...e nai dobroto
a vtoroto e
Eldorado ...razlikata mejdu tia dve mesta e malka... daje eldorado mislq 4e dosta po naglaseno.. i personala e na po4ti su6toto nivo kato v casablanca...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HILTON Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 10:55 pm Заглавие: kade shte hodim tazi ve4er? |
|
|
Neznam koe e nai-dobroto zavedenie ,no opredeleno na r-t Kazablanka mi pravi vpe4atlenie dobrata reklama.Za standartite na Pernik e mnogo dobra aktivni sa v po4ti vsi4ki sferi internet reklama(m/udrugoto mnogo dobra stranica) radio reklama,vanshna reklama -bilbordove .bravo tova e istinata kefite me. Az sam reklamist po profesia zatova obrashtam takova vnimanie na tozi moment. Are 4ao ,4e se unesoh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sony

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 3:06 pm Заглавие: |
|
|
Abe za restorant nqmam lubimo mqstoama nai hubavoto kra4me si DETELINA-ta  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AlCapone
|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 1:32 pm Заглавие: :) |
|
|
Здравейте !
1. Casablanca
2. El Dorado
3. Romantica _________________ Бил Съм На Високо Бил Съм И На Ниско! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
b.angelov
|
Пуснато на: Пет Авг 18, 2006 12:38 pm Заглавие: Най-хубавият ресторант в Перник е Секвоя ! ! ! |
|
|
Много хубав интериор, градина, няколко отделни зали за тесни компании, добро обслужване и прекрасен оркестър. Почти навсякъде в заведенията в Перник, в автобусите, в такситата, дори и по радиото се чува само чалга, което отвращава. Много е рядко вече да чуеш хубава салонна музика, евъргрини, класическа популярна българска музика. Oркестърът на Боби е на едно високо ниво.
Наскоро празнувахме със семейството ми и моите гости в Секвоя, и трябваше да изпея нещо популярно в съпровод на оркестъра. Оркестърът се справи на примависта ПЕРФЕКТНО!
Борислав Ангелов
бивш пернишки музикант
www.bangelov.de
Последната промяна е направена от b.angelov на Пет Сеп 01, 2006 10:24 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlak78
|
Пуснато на: Пет Авг 18, 2006 2:51 pm Заглавие: |
|
|
За мен най-добрият ресторант в Перник като обстановка и облужване е "Казабланка". Само че би било чудесно, ако ползват повече пресни продукти, вместо замразени и полуфабрикати. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kriri
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 5:59 pm Заглавие: |
|
|
На мен най-много ми харесва Ел Дорадо, особено през лятото отвън. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
az
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Привет на всички...някой да знае случайно номера на китайския-Чарли май беше!!!На мен там храната най ми харесва....гладна съм,а не им анзма номераааа!!HELP  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galena
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 1:12 am Заглавие: |
|
|
За Казабалнка си абсолютно прав - работят предимно със замразени продукти, пълен отврат. Но пък обстановката си я бива. Е, като изключим факта, че музика - никаква.
Като говорим за най-добри заведения, трябва да направим и разграничение за какъв тип точно иде реч. Няма да се разпростирам, само ще кажа, че напоследък обядвам в ресторанта на Мал Мук в района на фирма "Стомана". Вярно, че е на самообслужване, но качеството е перфектно, и храната е винаги току що приготвена. И забележете - работят си управителите, което е важна предпоставка и за добро обслужване... _________________ Вярвай в себе си! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yassen

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Пицария YAHOO зад гимназията си я бива за летните вечери с мадами
PS: За бога, използвайте кирилица  _________________ Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Тиана

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 4:26 pm Заглавие: |
|
|
[quote="Yassen"]Пицария YAHOO зад гимназията си я бива за летните вечери с мадами
Подкрепям И не само с мадами Харесвам си и Чановете аз много, не че е `ресторант`, но пък на мен лично обстановката там ми е много приятна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evelin
|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 4:40 pm Заглавие: |
|
|
"Заведения" под общ знаменател е много общо.Има такива,в който можеш да се нахраниш прекрасно,но нямат жива музика,дансинг и други.Над милицията на улица Самоков до борса Вланел има малко заведение(с червените тухли),където има най-доброто шкембе за ценители и кебабчетата са наистина от месо.Пробвайте и пишете.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|