|
Перник Инфо www.pernikinfo.com
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Сталин

|
Пуснато на: Вто Яну 11, 2005 4:37 pm Заглавие: CITYLAN |
|
|
Всички които ползваме услугите на Citylan сме много доволни !
Според мен, а и според повечето, това е най-качественият интернет, предоставян по LAN мрежата в Перник, за съжаление не покрива голяма част от града ни ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 11, 2005 5:11 pm Заглавие: Re: CITYLAN |
|
|
Сталин написа: | Всички които ползваме услугите на Citylan сме много доволни !
Според мен, а и според повечето, това е най-качественият интернет, предоставян по LAN мрежата в Перник, за съжаление не покрива голяма част от града ни ! |
hvarljash me v uzas az za parvi pat 4uvam 4e ima takav dostav4ik |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Сталин

|
Пуснато на: Вто Яну 11, 2005 5:24 pm Заглавие: :) |
|
|
Незнам със сигурност каква рекламна кампания е провел и дали има изобщо такава, знам само, че в мрежата има около 50-тина души, вързани са няколко блока в квартал Изток ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2005 10:21 am Заглавие: Re: :) |
|
|
Сталин написа: | Незнам със сигурност каква рекламна кампания е провел и дали има изобщо такава, знам само, че в мрежата има около 50-тина души, вързани са няколко блока в квартал Изток ! |
Въх, че голяма мрежа!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 2:46 pm Заглавие: Re: :) |
|
|
Anonymous написа: | Сталин написа: | Незнам със сигурност каква рекламна кампания е провел и дали има изобщо такава, знам само, че в мрежата има около 50-тина души, вързани са няколко блока в квартал Изток ! |
Въх, че голяма мрежа!!  |
kvo stana s SGC....... ima li gi oqe de izbjagaha niqo ne 4uvam za tjah kvo stana s golemite skorosti FTPta i t.n. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|