Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
selskooro
|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 4:19 pm Заглавие: Спешно търси |
|
|
Колеги трябва ми някое хубаво място за 8 Декември ?? Аз звънях в Алексиевата къща, но като ми казаха че нямат места направо ми разбиха чувствата ( ама късно се сетихме ) .... Аз не ги знам по нашия край и затова питам .... Ще ми препоръчате ли нещо от сорта на Алексиевата къща по Граовско ?? Някъде където мога и оркестъра да си закарам .... Някоя къща с хубави стаи, камина ( да не е кой знае какъв лукс, ама да не е и мизерия ).... Сите колеги, кой по Боровец, кой по Пампорово , аз им викам че ви водим у Алексиевата къща, ама я изпуштих !!! Давайте по бързо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Що не опитате в "Райски кът" в Ковачевци. Разположен е на брега на Лобошкият язовир. А той е голям. Наоколо има красива планина. Нещо като съчетание на море и планина. Цените не знам сега как са, но мисля че са доста солени за съжаление. _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leia1280

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 10:02 pm Заглавие: отговор |
|
|
Еми Райския кът не е зле,ама за да е по интересно що не вземеш да ги заведеш У радиото при Бобката ще си изкарате перфектно.  _________________ Любовта започва с усмивка,увеличава се с целувка и завършва със сълза. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irenavel1

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 8:39 am Заглавие: |
|
|
а дали са наистина за там?! ей мен,я дай нещо от това дет го творите,сериозно,пьк в зависимост от нивото ви можеме да ви направиме някое и друго предложение...пак сериозно!  _________________ NEMA NA4IN DA NEMA NA4IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
selskooro
|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 10:14 am Заглавие: |
|
|
irenavel1 какво те интересува ? В смисъл " Какво творите " ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irenavel1

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 12:05 pm Заглавие: |
|
|
влез си в личните сьобщения  _________________ NEMA NA4IN DA NEMA NA4IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 1:34 pm Заглавие: |
|
|
В съседство с "Райски кът" е базата на БАН. Там също приемаха групи, и не беше кой знае колко скъпо. Сега не знам какво е положението. _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|